dijous, 2 de març del 2017

GATS: AVANCEM EN MÉS APORTACIONS DEL PROJECTE

Com ja sabeu seguim aprenent  més coses de dinosaures. Sabem que hi ha dinosaures herbívors i carnívors, hem vist com és la petjada de T-Rex, que té tres dits, el braquiosaurio en té quatre. Hem conegut més característiques de l'estegosaure. Hem conegut el patchirinosaurus.
En Biel ens ha explicat que la terra a l'època dels dinosaures estava tota junta i després de caure el meteorit la terra es va anar separant i van sorgir els continents que coneixem ara.
L'Aitana ens ha portat informació del Edaphosaurus.
L'Aran ens ha presentat dinosuares de diferents mides, el Liaxiornis que mesura de 0 a1, el velociraptor que mesura d'1 a 3., el ceratosaurus  que mesura de 3 a 6 metres. El gigantoraptor que mesura de 6 a 9 metres i el parasaurolophus que mesura de 9 a 12 metres.
L'Ainara ens ha portat informació del Pteranodon.
En Roc ens ha explicat que els dinosaures tenen ossos i esquelet com nosaltres i que els paleontòlegs (senyors que busquen restes d'ossos d'animals que havien existit) busquen les restes i els fòssils.
La Lea i en Thiago ens han explicat com es van extingir els dinosaures i hem fet l'experiment de fer erupcionar un volcà.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada